loading...

پاسارگادتاباک

بازدید : 204
شنبه 16 مرداد 1400 زمان : 15:39

وقتی صحبت از کوبا به میان می آید شاید بی اقرار بتوان گفت اولین چیزی که درباره این کشور ، به ذهن می رسد ، سیگار برگ کوبایی باشند .اما چگونه صنعت تنباکو و سیگار به جزئی لاینفک از نام این جزیره زیبا تبدیل شده است !؟
در سال ۱۴۹۲ زمانی که کریستوف کلمب قدم به این جزیره نهاد ، اهالی بومی این سرزمین برای قرنها تنباکو مصرف می کردند ، آنها به گیاه تنباکو :Cohiba می‌گفتند و رسم بر این بود قبل از اسموک برگهای توتون ، آنها را دسته کرده و در میان برگهای نخل می پیچیدند و رول می‌کردند تا به شکل و فرم و تراکم مناسب جهت اسموک در بیایند .
این فرم ابتدایی و اولیه سیگار ، کریستوف کلمب را مجذوب خود کرد و به همین دلیل آن را به عنوان غنیمتی ارزشمند با خود به اسپانیا برد .به سرعت صنعت سیگار برگ شکل گرفت و کارخانه‌های ساخت آن ، نه در کوبا ، بلکه در اسپانیا ساخته شدند .

بازدید : 159
چهارشنبه 29 بهمن 1399 زمان : 14:32

چه ادواتی هنگام خريد پيپ بايد خريداری شود؟
دنياي پيپ و ادوات مربوط به اون دنيايی است كه اسمش روشه دنيا ! پس يك دنيا حرف و مطلب و اطلاعات در موردش هست .

پيپ به زبان خيلي ساده :
پيپ ابزاری است كه بطور خاص برای استعمال و تدخين توتون و تنباكو طراحی و ساخته شده است .
اين مطلب صرفا جهت سيگاری ها نوشته شده و اصلا قصد ترغيب به دخانيات را ندارد. با مصرف دخانيات مرگ زودرس خود را بيمه كنيد.بلكه هدف اينه كه سيگاري های عزيز رو از سيگار جداكنيم و با پيپ پيوند بديم.

بازدید : 170
چهارشنبه 1 بهمن 1399 زمان : 13:06

مجموعه پاسارگاد تاباک از زمانی شروع به شکل گیری کرد که ایده ای نو از فرانسه به ایران آورده شد و این کار و ایده نو را در ایران آقای اميرحسين رحيمی كه ماسترو رحيمی شناخته می شود ایجاد کردند.از ١٣٨٩ شروع به تحقیق و جانمای و مکان یابی و امکان سنجی نوع کار صورت گرفت و از سال 1390 شروع به فعالیت شد.پاسارگادتاباک به عنوان بزرگترین و تخصصی ترین اسموک شاپ ایران آماده خدمات رسانی به شماست .پاسارگاد تاباک بر گرفته از نام ایرانی پاسارگاد و همچنین تاباک (tabac) برگرفته از واژه ای فرانسوی می باشد .اولين پيپ در ايران در مهرماه 1394 توسط ماسترو رحیمی مدیر مجموعه پاسارگادتاباك ساخته شد.
جهت آشنایی بیشتر با ماسترو رحیمی به وب سایت https://mastrorahimi.com مراحعه نمایید.
ماسترو رحیمی

بازدید : 200
يکشنبه 23 آذر 1399 زمان : 11:55

سیگار برگ به لوله بزرگی مجتمع از تنباکوی خشک شده گفته می‌شود که در داخل یک برگ قرار می‌گیرند. سیگار برگ را همانند سیگار استفاده می‌کنند. این سیگار از اوایل قرن اول میلادی توسط سرخ پوستان کشف شد. البته سیگاری که در ایران مرسوم است در انگلیسی سیگارت (Cigarett) نام دارد و سیگار برگ به صورت سیگار (Cigar) تلفظ می‌شود.
در دنیای سیگار برگ کوبایی ، کوهیبا جایگاهی همانند فراری در دنیای اتومبیل ها دارد .
زمانی ، فقط در اختیار خانواده های سلطنتی قرار داشت و خوشبختانه امروزه مصرف آن برای اکثر دوست داران سیگار امکان پذیر شده است .
نشانه ای از ثروت ، قدرت ، موفقیت و در یک کلام تصویری از یک رویای دست یافتنی است .


سیگار برگ کوهیبا

بازدید : 745
يکشنبه 11 خرداد 1399 زمان : 9:00

با توجه به افزایش سوء استفاده و ورود سیگار های برگ تقلبی به بازار بد نیست به یکی از روش های تشخیص سیگار برگ های اصل کوبایی بپردازیم :
شاید ندانید اما در تمام بسته بندی های چوبی سیگارهای کوبایی تعدادی کاغذ داخل بسته بندی وجود دارد .
جدا از اینکه بر روی این کاغذها یک سری مشخصات و تاریخچه و تبلیغ و ... نوشته شده است جهت ارائه به مشتری که مسلما از با کیفیت ترین کاغذ و چاپ بر روی آنها استفاده شده است که گاهی به حد لاکژری و حتی طلاکوب هم میرسد ، یکی از دلایل استفاده از این کاغذهای روغنی اثبات اصالت سیگار است !
به این صورت که در بسته بندی های اصلی ، بعد از باز کردن بسته بندی سیگار و به محض اینکه این کاغذ روغنی را بیرون آورده و بر روی کف دست قرار دهید ، حرارت دست باعث می شود که کاغذ به حالت لول شده درآید .
اگر چه شاید این موضوع یکی از روش های اصالت بسته بندی سیگارهای کوبایی است اما تنها راه تشخیص نیست و نمیتوان فقط به این مورد جهت اصالت سیگار اکتفا کرد ، چرا که :
اولا ، در بازار ایران سیگارها معمولا بصورت یک نخ فروخته می شود پس خریدارها دسترسی به بسته بندی سیگار ندارند .
دوما ، اگر هم به بسته بندی دسترسی داشته باشید ، به دلیل وجود کفتارهای دنیای تجارت این امکان وجود دارد که از کاغذهای بسته بندی های اصلی سیگار در بسته های سیگارهای تقلبی استفاده شده باشد .
مهم : با اين اوصاف به اين كاغذ نمي توان اطمينان كرد
پس پیشنهاد می شود که از فروشگاه های قابل اعتماد و با سابقه ای درخشان و شناخته شده در این زمینه خرید کنید

بازدید : 700
شنبه 10 خرداد 1399 زمان : 9:38

قهوه و تاریخچه قهوه :
قهوه نام نوعی نوشیدنی است که به واسطه بو دادن دان قهوه تولید می شود. این واژه شاید برایتان ناآشنا باشد، کافه یا کافا(kaffa) که عربی شده قهوه و نام شهری در اتیوپی است که گیاه قهوه ابتدا در آنجا روییده است. مردم اهل کفا به گیاه قهوه، بون می گویند. به گفته برخی عرب زبانان قهوه نام شرابی بوده است که با گذر زمان، نام این نوشیدنی شده است. ریشه واژه قهوه، قها می باشد که در گذشته نیز خوردن این نوشیدنی باعث بی اشتهایی می شده است (قها به معنی بی اشتهایی یا بی اشتها بودن است).
قهوه یکی از پرمصرف‌ترین نوشیدنی‌های روی زمین است. تقریبا می‌توان گفت نسبت به نوشیدنی‌های الکلی، صنعتی و گازدار، این نوشیدنی مصرف به مراتب بیشتری دارد. اما در مورد تاریخچه قهوه باید بگوییم که قهوه تاریخچه بسیار جالبی دارد. به تعبیری می‌توان گفت فرایند کشف این دانه بسیار جالب و خواندنی است.

قهوه ابتدا در قرن یازده پدیدار شد، کشف قهوه توسط یک چوپان اهل کشور اتیوپی صورت گرفت، زمانی که چوپان دید گوسفندانش با خوردن برگ‌های یک درخت خاص انرژی مضاعف گرفتند، این درخت را مورد بررسی قرار داد. پس از مدتی مردم همان قبیله میوه‌ های درخت را جمع کردن و از عصاره آن در غذاهای شان استفاده نمودن و متوجه تاثیر بر افزایش هوشیاری خود شدند و پس از چندین سال به صورت اولین نوشیدنی مورد استفاده قرار گرفت و تا کنون نیز به همین شیوع مصرف شده است.کم کم و در قرن 14 میلادی قهوه رواج یافت و به شبه جزیره عربستان راه یافت و مصرف آن مانند روشی که از مردم اتیوپی آموخته بودند شروع شد، پس از مدتی درخت قهوه نیز برای مصرف مورد نیاز بود که در منطقه ای در کشور یمن کنونی درخت های ابتدایی در این منطقه کاشته شد سپس در قرن 15 میلادی قهوه به ترکیه نیز آورده شد و قهوه ترک نیز کار خود را در آن زمان آغاز کرد. ابتدا فقط در قصر سرو می‌شد ولی سپس جزو نوشیدنی های پرطرفدار افراد ثروتمند ترکیه لقب گرفت. به تدریج coffee در سراسر جهان رسوخ کرد و جزو پر طرفدار ترین نوشدنی ها قرار گرفت.

تعداد صفحات : -1

درباره ما
لینک دوستان
آمار سایت
  • کل مطالب : 16
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 3
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 2
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 7
  • بازدید ماه : 64
  • بازدید سال : 271
  • بازدید کلی : 10953
  • <
    پیوندهای روزانه
    آرشیو
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    کدهای اختصاصی